2010-10-31 14:57:30• hírek • Szatmar.ro

Karitatívan partyztak

Fantasztikusra sikeredett az Eagle Bikers klub által szervezett idei Heelloween Party is.

A Iulia Pizzázóban rendezett eseményen nem csupán a szatmáriak voltak jelen, más városokból, sőt Magyarországról is átjöttek városunkba bulizni.

A bihariakat a Hawksok, a szilágyságiakat a Meses Motoklubosok, a nagybányaiakat a Rock n' Roadsosok, a tasnádiakat a Dust Ridersesek, Magyarországot a Keleti Magyar Motorosok képviselték, de jelen voltak a szatmárnémeti Viking motorosok is.

A karitatív jellegű buli egy erotikus tánccal kezdődött, amelyet a résztvevők közül jelentkező Jennifer lejtett. Az eseményen résztvevő gyerekekre való tekintettel ruhadarabok nem kerültek le a fiatal nőről, azonban az előadás így is igen élvezetes volt. A szatmáriak által Boci és csapataként ismert B-Element is fellépet az est folyamán, ugyanakkor pizzaevő- és sörivó verseny is volt.

A sörivásban jól teljesítők további sört, illetve pizzát nyertek, míg a pizzaevők jutalomsörrel olthatták szomjukat.
Bár a jelmez nem volt kötelező, a maskarába bújtakat is díjazta a négytagú zsűri.


Pizzát ettek, sört ittak
Pizzát ettek, sört ittak


A férfi kategóriában a 7 éves Varga Tamás a Merlin jelmezével aratott osztatlan sikert, míg a nők közül a magát csak Büdös Mocsárnak titulált boszorkány nyerte el a bírák tetszését.
Jutalmuk oklevél, sör, illetve üdítő és pizza volt.


Tamásnak volt a legjobb álarca a férfiak közül
Tamásnak volt a legjobb álarca a férfiak közül


A buli hanglatot fokozván pingvintáncra is sor került. Erre több jelentkező is akadt. Mivel a zsűri nehéz helyzetben volt a remek alakítások miatt, úgy döntött az első három legjobbat egy-egy fitnesz bérlettel lepi meg.

A férfiak nagy örömére Sejla Viktória hastánccal lepte meg a jelenlévőket, amelynek akkora sikere volt, hogy többször is visszatapsolták.


A hastáncnak óriási sikere volt
A hastáncnak óriási sikere volt


Az alkalmazottakra való tekintettel, a bulinak a helyiség tulajdonosa reggel hatkor kénytelen volt véget vetni.
A karitatív eseményen összesen 660 lej és két zsák játék gyűlt össze, amiket a motorosok mikuláskor kívánnak majd szétosztani a gyerekeknek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: